Untitled Document
Untitled Document


 Wie zijn wij?        
 Wandelen in Brussel        
 Wandelen in Grimbergen   en Vilvoorde    
 Wandelen in het groen        
 Oorlog        
 Speciaal       
 Polymnia in SAM        
 Polymnia in de media        
 Contact        
 Website info        
  Zoeken        

Polymnia bestaat reeds meer dan 20 jaar en de oprichtstergids Sonja De Smedt specialiseerde zich in wandelingen op een andere wijze, bijna altijd met hapjes. Sonja De Smedt mag terecht een veelzijdige, multiculturele gids worden genoemd. Ze doet regelmatig geleide wandelingen in Brussel, maar ook in Grimbergen en Vilvoorde. Bovendien verricht ze baanbrekend werk om musea en rondleidingen toegankelijk te maken voor personen met een lichte mentale handicap.

Sonja De Smedt is docente kunstgeschiedenis en filosofie. Ze verbleef verscheidene malen in Israël, Jordanië, Turkije en Syrië. Haar in het Midden-Oosten opgedane ervaring wordt aangewend in haar multiculturele wandelingen.

Sonja en haar medegidsen maken van elke wandeling een heuse happening door historische feiten en bezienswaardigheden, evenals culinaire aspecten te mengen met anekdotes, sketches van Renaat Grassin of Ketje en zelfs af en toe een Brussels liedje. Dit is een formule die zowel bij gewone groepen aanslaat als bij bedrijfsfeestjes, maar ook bij verjaardagsrondleidingen met de familie, waarin Polymnia gespecialiseerd is. En waarom niet eens een verjaardagsfeestje op een andere manier beleven met onze speciale verjaardagsrondleiding, waarbij de jarige steeds centraal staat en altijd een geschenk krijgt. Ook de andere volgers ontvangen onze populaire en veelgeprezen hapjes tijdens de rondleiding. En nadien kan er lekker Brussels getafeld worden.

Polymnia doet naast de gewone wandelingen zoals Art Nouveau, Hartje Brussel,… als specialisatie wandelingen met hapjes, die je dan ook ontvangt tijdens de gastronomische toer, maar ook tijdens de chocoladewandeling, de Oriëntaalse, de multiculturele, of één van de biertoers. Alle wandelingen gebeuren steeds door gedreven gidsen, die leven voor hun vak en dit met veel plezier uitoefenen en dit ook overbrengen op de groepen.

Verder is Polymnia ook gespecialiseerd in rondleidingen voor verstandelijk gehandicapten en verjaardagsrondleidingen voor kinderen. Deze beide groepen vinden een ruim aanbod in haar assortiment. Weet je als ouders niet meer welk feestje je dit jaar voor je kindje kunt organiseren, bekijk dan eens rustig ons aanbod en geef je oogappel een speciaal verjaardagsfeestje dat hem of haar nog lang zal bijblijven.

De wandelingen zijn bedoeld voor iedereen die begeleid een leuke uitstap wil ondernemen. Met iedereen bedoelen we vriendenkringen, culturele organisaties, service clubs, scholen, toeristen, enz...

Al deze wandelingen kunnen ook als geschenkbon aangeboden worden ter gelegenheid van speciale gebeurtenissen in het leven van een vriend, familielid, collega...
In de hierna volgende bladzijden wordt een beknopte uitleg gegeven over de inhoud van de wandelingen.

Voor directe contactname of meer informatie gelieve hier te klikken.

Maar waarvoor staat de naam "Polymnia" eigenlijk? Wel, Polymnia is Griekse muze der welsprekendheid en dit is nu voor Sonja en haar gidsen één van hun beste eigenschappen. Wat wil je als groep nog meer?

Een excursie met Polymnia: steeds een speciale belevenis!

Veel leesplezier en misschien tot weldra.

 
Untitled Document
  Untitled Document